header1

Kennismaken met Belbin teamrolmanagement voor HRM

U bent mogelijk bekend met Belbins teamrolmodel. Maar weet u ook wat Belbins teamrolmanagement voor u persoonlijk en voor de organisatie kan betekenen? Hoe het u kan helpen bij werving en selectie? Om mensen te helpen bij hun talent- en loopbaanontwikkeling? Om teams beter te doen samenwerken en beter te doen presteren? Om steeds de juiste persoon bij een functie en de juiste functie bij een persoon te vinden?

In de maand januari willen wij, bij voldoende belangstelling, een informatiemiddag organiseren speciaal voor medewerkers HRM en HRD.
Pieter Giezen en Bert Visser (beiden geaccrediteerde Belbin trainers), zullen dan een uitgebreide uitleg geven over het model en haar vele toepassingen.

Aan de orde komen:

1. De historie en achtergronden van Belbins onderzoek
2. De filosofie achter het model – en wat Belbin bijzonder maakt;
3. De inhoud van de teamrollen;
4. De talloze toepassingsmogelijkheden van Belbin.

Alle deelnemers krijgen de mogelijkheid om met hulp van Interplace een eigen 360° teamrolrapport te maken, dat op deze middag wordt verduidelijkt. Tevens ontvangt u het Belbin magazine (prijs tezamen normaal €80,-).

Ook zullen we vertellen over de “teamexpeditie”, de methode om teams en teamleden efficiënt samen te laten werken.

De bijeenkomst zal bij voldoende belangstelling worden gehouden op dinsdag 29 januari 2019 en donderdag 31 januari van 13.30 tot 16.30 in ’t Veerhuis, Nijemonde 4 te Nieuwegein. ´t Veerhuis is prima te bereiken met eigen vervoer en met openbaar vervoer. Inloop vanaf 13.00 uur met thee en koffie en na 16.30 mogelijkheid om na te praten.

De deelnamekosten bedragen €149,00 (ex BTW) p.p.

U kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. kennismaking Belbin met de datum die u het beste schikt.

 

We hopen u te mogen ontmoeten
met vriendelijke groeten,

 

Bert Visser Belbin NL en OASE&partners Logo Belbin
Pieter Giezen    OASE&Partners

www.belbin.nl

www.oase-partners.nl