header1

Aanpak

OASE & Partners levert alleen maatwerk.
Dat geldt zowel voor de cursussen als de adviesprojecten . Onze werkwijze iseenvoudig en transparant.
Als u een advies- of cursusvraag heeft, dan kunt u ons bellen of mailen.
Op basis van uw korte uitleg kan ik u aangeven of wij de cursus geven, of het adviestraject oppakken.
Ik kom vervolgens vrijblijvend  naar u toe om meer gedetailleerd uw vraag door te spreken. Dat is belangrijk om helder te krijgen wat u precies van ons wilt hebben. De opdracht moet namelijk zowel voor u als voor ons helder zijn om teleurstelling te voorkomen. Wij sluiten graag aan bij uw verwachtingen.
Ook is het belangrijk dat we elkaar ontmoeten: het moet "klikken" tussen ons.

Vervolgens schrijven we een programmavoorstel. Dat kan een uitgeschreven adviesprocedure zijn, maar ook een programmavoorstel voor een cursus, afhankelijk van de vraag. Dat vormt de tweede mogelijkheid om te bezien of we elkaar goed begrepen hebben. Bij deze beschrijving zit ook een offerte.

In het intakegesprek zal ook duidelijk worden of er andere deskundigen ingeschakeld moeten worden om uw vraag goed en zorgvuldig te beantwoorden. OASE & Partners heeft deskundgen aan zich verbonden die op verschillende terreinen hun sporen hebben verdiend. Of het nu op financieel gebied is, HRM, teamontwikkeling of ander gebied, we kunnen u op vele terreinen ondersteunen.

In het intake-gesprek wordt ook gesproken over de voorwaarden betreffende de begeleiding, cursus en/of het te verwachten advies

Als u vragen heeft : bel of mail ons gerust, het verplicht u tot niets.